Aktivitet

Fra nam til æsj

Når Professor Bestemor skal lage seg frokost, holder det ikke med en ordinær brødskive. Den kreative professoren blander sammen alle smakene: søtt, bittert, surt, salt, umami og oleogustus i en og samme matrett. Hva kan vel gå galt?

Passer for: fra 6 år
Varighet: 25 min

Professor Bestemors Snurrepiperier Kapittel 1. Fra nam til æsj

I ett av mange geniale øyeblikk bygger Professor Bestemor et skap. Skapet er derimot ikke et hvilket som helst skap. Ledninger, rør, en gammel mikrobølgeovn og et hint av kunstig intelligens blir tidenes oppfinnelse: Egenskapet - skapet som kan forsterke din beste egenskap tusen ganger. 

Som så mange oppfinnere før henne, velger Professor Bestemor den tryggeste løsningen - å teste oppfinnelsen på seg selv først. Ut av Egenskapet kommer Professor Bestemor, kreativ ganger tusen. Nå finnes det ikke problemer lenger, bare super(elleville) kreative løsninger.

Når Professor Bestemor nå skal lage seg frokost, holder det ikke med en ordinær brødskive. Den ekstremt kreative professoren blander sammen alle smakene: søtt, bittert, surt, salt, umami og oleogustus, i en og samme matrett. Hva kan vel gå galt?

Professor Bestemors snurrepiperier er et lærerikt fortellerteater skrevet av Roe Lauvås jr. i samarbeid med Heidi Ektvedt. I rollen som Professor Bestemor finner vi Carina Furseth. Carina er skuespiller, utdannet fra teaterhøgskolen ved Kunsthøgskolen i Oslo.

Du får showet på inngangsbilletten – med forbehold om plass. 

Formiddagsbillett – show kl. 11.45 
Ettermiddagsbillett – show kl. 15.00

Lagt ut: 01.10.2020

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: