Aktivitet

LEGO-festival på VilVite 2018

I oktober blir det ny LEGO®-festival på VilVite. Vi får inn 1000-vis av LEGO-klosser fra Danmark, og ønsker byggmestre i alle aldre velkommen til å utfolde seg. I høstferien har vi litt ekstra på programmet.

Passer for: alle
Varighet: lørdag 29. sept. – søndag 28. okt.

La fantasi og skaperglede få utløp! LEGO-bordene med 1000-vis av klosser står klar fra lørdag 29. september til og med søndag 28. oktober. De yngste får bygge med DUPLO og MAXI-klosser.

Bygg Barnas drømmeby – fremtidens Byarena
Hvordan drømmer du om at Bergen sin nye store Byarena skal se ut? Hva skal en arena for idrett og kultur inneholde?
Får den en park på taket og konserter i glassbobler? Hvilke aktiviteter blir der? Kjører vi dit med bil eller ELikopter? Eller bor vi i tårn rundt arenaen, med sklier til å komme oss ned?

Kom og la fantasi og skaperglede få utløp! Bygg selv og bli inspirert av hva andre bygger! Hver dag vil kreative nybygg få plass i Barnas drømmeby – Fremtidens byarena.

Verksteder og modeller til inspirasjon
I høstferien uke 41 og i flere av helgene blir det ulike verksteder for barn fra ca 6 år – med LEGO-robotprogrammering og LEGO-teknikk. I helgen uke 41 kommer også Brikkelauget med sjeldne LEGO-sett og egenproduserte modeller. Se og bli inspirert! 

Enda mer på programmet i høstferieukene
I uke 40 og 41 blir det vitenshow på programmet, se kalenderen vår.

Alle aktiviteter er inkludert i billetten. Velkommen til mye skaperglede!

Tips! Har du lyst til å besøke LEGO-festivalen flere ganger, kan det være lurt å kjøpe et årskort. På det tredje besøket, er kortet tjent inn. Les om årskort og vårt nye Vi2-kortet

Lagt ut: 28.12.2017

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: