Aktivitet

Oppdagelser på VilVite i sommer

Velkommen til en sommer full av oppdagelser, undring og lek for hele familien! Vi byr på flere nyheter og har åpent hver dag i hele sommerferien. Legg merke til at vi har formiddagsbillett og ettermiddagsbillett denne sommeren.

Passer for: Alle
Varighet: I åpningstiden

VilVite er for alle som liker å utforske naturvitenskap og teknologi – eller bare vil ha det gøy! Den store utstillingen er full av interaktive installasjoner hvor du lærer med hele kroppen. Her er noe å oppdage for alle aldre.

 

OBS: om billetter til VilVite i sommer
Vi må redusere antall gjester inne samtidig som følge av retningslinjene for smittevern. Denne sommeren kan du velge mellom:

  • Formiddagsbillett med varighet kl. 10.15-13.15, eller 
  • Ettermiddagsbillett med varighet kl. 14.00-17.00.

Du vil få det samme programtilbudet formiddag og ettermiddag.

Kjøp billett

Flere nyheter
Vi har mye spennende på programmet i sommer:

NYHET: Hjernen og tarmen 
En stor nyhet denne sommeren er utstillingen “Hjernen og tarmen”. Gå gjennom tarmtunellen og utforsk det dagsaktuelle temaet om dialogen mellom hjernen og tarmen! Her lærer du om hvordan maten du spiser kan påvirke tankene dine ved hjelp av de gode bakteriene i tarmen. Her er det kunnskap å hente for oss alle. Les mer om «Hjernen og tarmen».

NYHET: En interaktiv animasjonsfilm
Bli også med på en spennende ekspedisjon i den interaktive animasjonsfilmen «Reisen til tarmen», og bli kjent med Trygve og bakterievennene hans. Passer fra ca 8 år og varer 15-20 min.

Vitenshow: KjemiMagi med farger​
– Åhhh…, hører vi fra barna i salen når kjøkkenkjemikeren eksperimenterer med farger.I dette vitenshowet kan du og barna oppleve magi med kjemi, eksperimenter som inviterer til undring. Det går alle dager unntatt når vi har LactoLise og ClosTrude på programmet. Passer fra ca 5 år. 

Gå ikke glipp av Vitenshow med Selda!
22.-23. august kommer Selda Ekiz tilbake til VilVite med sitt forrykende vitenshow. Hun er smart, hun er morsom og hun inspirerer oss alle! Det blir lagt ut egne billetter til vitenshowene med Selda i løpet av juni. 

OBS: om billetter til VilVite 
Med utgangspunkt i retningslinjene for smittevern, reduserer vi antall gjester. I perioden 20.6.-16.8. kan du velge mellom:

  • Formiddagsbillett med varighet kl. 10.15-13.15, eller 
  • Ettermiddagsbillett med varighet kl. 14.00-17.00.

Du vil få det samme programtilbudet om du velger formiddag eller ettermiddag.

Kjøp billett 

Vi gleder oss til å se deg i sommer. Velkommen!

 

Lagt ut: 04.06.2020

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: