Aktivitet

Oppdagerløype for familier

Bli med på en spennende, aktiv og lærerik oppdagerløype for hele familien ute på Marineholmen! Den er åpen også når utstillingen vår er stengt.

Passer for: Familier med barn ca. 4 – 10 år.
Varighet: ca. 30 min

Siden vi ikke kan ha åpent hver dag nå, og noen helst vil være ute for tiden, ønsker vi å inspirere morgendagens tenkere gjennom en uteløype som dere kan gjøre sammen. Oppdag ting dere ikke har sett før, gjør aktive utfordringer sammen og lær noe nytt.

Med skaperoppgave for barna
Finn et sted i parken og la barna skape sin vakreste fantasifugl eller skulptur inspirert av naturen. Leire får du av oss når du kjøper oppdagerløypen. Her er det kun fantasien som setter grenser. Bruk pinner, steiner, kongler eller annet materiale til skulpturen også. Still gjerne skulpturen ut i parken eller ta den med hjem. Leiren tørker uten å brennes, og er helt miljøvennlig.

En hybrid løype
Dere følger et fysisk kart med oppgaver til de yngste barna og kombinerer med digital quiz på mobilen – med flere hint og utfordringer for hele familien. Dere er avhengig av å benytte begge for å fullføre løypen.

Kjøp oppdagerkartet i butikken på VilVite
Løypen er gratis hvis du har årskort eller inngangsbillett gjeldende dag, og koster kun 50 kr pr. familie hvis dere ikke har billett. Oppdagerkartet kjøper du i butikken vår VilFinne i butikkens åpningstider tirs-fre 9-15 og lør-søn 10-17, men kan brukes når som helst. Dere kommer lett til den digitale quizen via qr-koden under. Passordet får dere sammen med kartet. ​

Du kan også kjøpe denne når vi er i Nygårdsparken. Vi står med VilVite-sykkelen vår på høyden ved kaféen i Nygårdsparken både helgen 27.- 28. mars og påskedagene skjærtorsdag – 1. påskedag (1. – 4. april) kl. 12 -14.

​Gå til kartet

Vinn premier
Når oppdagerløypen er fullført og kartet levert tilbake i resepsjonen får de minste en liten premie for sin innsats. Tagger du oss på #vilvite på instagram er du også med i trekningen av billett til VilVite.

Lagt ut: 24.02.2021

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: