Skaperhagen 

I Skaperhagen har VilVite ulike aktivitetsverksteder hvor utforsking, kreativitet og skaperglede er nøkler til læring og mestring.

Dette er en arena for å tenke, eksperimentere, og fremfor alt, å ha det gøy! I Skaperhagen får barn og voksne i oppdrag å løse ulike utfordringer. Hver utfordring kan ha mange løsninger. Det finnes ikke dårlige ideer og det er lov å feile. Når vi gjør feil, finner vi ut hva som ikke fungerer, og kan tenke ut en ny løsning. Gjennom å prøve, teste, feile, endre og prøve igjen, får du også oppleve mestring. 

Du velger om du arbeider alene eller i team. Det sentrale er at alle bruker kreativiteten sin og tenker ut tekniske, mekaniske eller elektriske løsninger, som de setter sammen med utgangspunkt i et stort utvalg av materiell og verktøy.

Besøke Skaperhagen

Skoler: På hverdager (tirsdag-fredag) kan skoleelever kan delta på læringsprogram i Skaperhagen. Programmene er for elever fra 3. trinn til videregående skole.

Fritid- og feriegjester: I helger og i ferier kan gjester delta på kreative verksteder i Skaperhagen – sjekk programmet i kalenderen vår.  Påmelding til verkstedet skjer samme dag på vitensenteret. Aktiviteten får du på inngangsbilletten – så langt det er plass.

Bedrifter kan bestille aktiviteter i Skaperhagen gjennom lagkonkurranser og teambuilding.

10-års gave
Skaperhagen var VilVites 10-års gave til våre gjester. Vi kan tilby Skaperhagen og aktivitetene her takket være samarbeid med vår hovedsponsor Equinor Morgendagens Helter, og gaver fra Stiftelsen Neptun Bergen og Fana Sparebank. 

Vite mer om Skaperhagen 
Skaperhagen ble åpnet 4. mai 2017. Les mer om bakgrunnen for Skaperhagen

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: