Skaperhagen 

Skaperhagen er VilVites nye tilbud med aktivitetsverksteder hvor utforsking, kreativitet og skaperglede er nøkler til læring og mestring.

Dette er en arena for å tenke, eksperimentere, og fremfor alt, å ha det gøy! I Skaperhagen får barn og voksne i oppdrag å løse ulike utfordringer. Hver utfordring kan ha mange løsninger. Det finnes ikke dårlige ideer og det er lov å feile. Når vi gjør feil, finner vi ut hva som ikke fungerer, og kan tenke ut en ny løsning. Gjennom å prøve, teste, feile, endre og prøve igjen, får du også oppleve mestring. 

Du velger om du arbeider alene eller i team. Det sentrale er at alle bruker kreativiteten sin og tenker ut tekniske, mekaniske eller elektriske løsninger, som de setter sammen med utgangspunkt i et stort utvalg av materiell og verktøy.

Besøke Skaperhagen
Hverdager (tirsdager-fredager): skoleelever kan delta på læringsprogram i Skaperhagen. Programmene er for elever fra 3. trinn til videregående skole.

Helger og i ferier: gjester kan velge mellom kreativt verksted i Skaperhagen kl. 12.30, 13.30 og 14.30. Påmelding til verkstedet skjer samme dag på vitensenteret. Aktiviteten for du på inngangsbilletten – så langt det er plass.

Bedrifter kan bestille og delta i aktiviteter i Skaperhagen gjennom lagkonkurranser og teambuilding.

Vite mer om Skaperhagen 
Skaperhagen ble åpnet 4. mai 2017. Les om bakgrunnen for Skaperhagen

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: