Skole og barnehage

Månereisen

L

Nyhet høsten 2017. Elevene lærer om natt, dag og årstider. Klassen får på seg romdrakter og går inn i VilVites digitale planetarium. Der reiser vi til månen og ser oss rundt. Etter månereisen blir det aktiviteter utenfor. Programmet er under utvikling og erstatter Tredje planet fra solen.

Fag / fagområde: Naturfag
Ukedager: Høst: onsdag og torsdag. Vår: torsdag og fredag.
Antall: Inntil 30 elever
Varighet: 45 min
Trinn: 1.-2. trinn

Klikk på bestill for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for neste semester kan bestilles fra medio november og april.  

Kompetansemål  
Beskrive og illustrere hvordan jorda, månen og sola beveger seg i forhold til hverandre, og fortelle om årstider, døgn og månefaser

Forberedelser
Viktig informasjon til lærer: lærerveiledning.
Anbefalt for- og etterarbeid: forslag til lærer.

Læringsprogrammet holdes i mobilt planetarium.

Bestill

Lagt ut: 31.03.2017

Nyheter skole og barnehage

Proteinsyntesen - en oppbyggende nyhet

Erfaringsmessig er proteinsyntesen en prosess som er vanskelig å forklare og forstå. Nå har våre formidlere utviklet et helt nytt program, som levendegjør prosessen og viser sammenhengen mellom DNA, mRNA, tRNA, aminosyre og protein.

Bestill vårens læringstilbud

VilVite tilbyr til enhver tid rundt 60 ulike læringstilbud for barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Alle læringstilbudene er knyttet til læreplanen eller rammeplan for barnehagen. Velkommen til realfagsglede og læring!

Bli med på Kodetimen

I år er VilVite med på Kodetimen i uke 49, og i den forbindelse tilbyr vi ekstra plasser på våre program innenfor koding.

Følg oss: