Skole og barnehage

Månereisen

L

Elevene lærer om natt, dag og årstider. Klassen får på seg romdrakter og går inn i VilVites digitale planetarium. Der reiser vi til månen og ser oss rundt i solsystemet. Etter månereisen blir det rom for å ta bilde av elevene i romdraktene.

Fag / fagområde: Naturfag
Ukedager: torsdag + fredag
Antall: Inntil 30 elever
Varighet: 45 min
Trinn: 1.-2. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.  

Kompetansemål  
Beskrive og illustrere hvordan jorda, månen og sola beveger seg i forhold til hverandre, og fortelle om årstider, døgn og månefaser

Forberedelser
Viktig informasjon til lærer: lærerveiledning.
Anbefalt for- og etterarbeid: forslag til lærer.

Læringsprogrammet holdes i mobilt planetarium.

Bestill

Lagt ut: 31.03.2017

Nyheter skole og barnehage

Spenningsekspedisjonen - bestill til høsten!

BKK tar samfunnsansvar og inviterer 9. og 10. klassinger til læringsprogrammet BKK-Spenningsekspedisjonen på VilVite. Elevene lærer om produksjon av elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, samt om elsikkerhet og miljøeffekter som følge energiproduksjon.

Biene kommer

Til høsten kan førskolebarn delta på vårt nyeste læringsprogram: Biene kommer. Her skal barna programmere en liten bie-robot, noe som vekker nysgjerrighet og mestringsfølelse!

NYHET! Nå kan du bestille læringstilbud for hele neste skoleår

Nå tilbyr vi for første gang muligheten til å bestille læringsprogram for et helt skoleår frem i tid. Da kan lærerne planlegge bedre, bestille tidligere og slik sikre plass også på de mest etterspurte programmene. 

Følg oss: