Skole og barnehage

Oppdrag Bie-bot

L

Hvordan skal bien nå frem til blomstene? Elevene skal programmere en liten bie-robot ved hjelp av enkle kommandoer. Læringsprogrammet fokuserer forståelse og ferdigheter innen enkel programmering.

Fag / fagområde: Matematikk
Ukedager: fredag
Antall: Inntil 30 elever
Varighet: 45 min
Målgruppe: 1.-2. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.  

Kompetansemål 
Gjenkjenne, samtale om og videreføre strukturer i enkle tallmønster.

Forberedelser 
Viktig informasjon til lærer: lærerveiledning.
Anbefalt for- og etterarbeid: til bruk i klassen.

Bestill

Lagt ut: 06.10.2016

Elevene lærer lett programmering for å få bien til å bevege seg i rett retning. - Og gleden blir ekstra stor når de får det til!
Det er lett å la seg sjarmere av biene når de forflytter seg i jakten på blomsternektar.

Nyheter skole og barnehage

Verksted i Juletreskogen med ny vri

Vi inviterer 1.-7. trinn til juleverksted hvor elevene får lage juletrepynt. Nytt av året er en sterkere matamatisk innfallsvinkel med rom for kreativitet og skaperglede. I tillegg har vi år også et tilbud til 5.-7. trinn. 

Spenningsekspedisjonen - bestill for høsten!

BKK tar samfunnsansvar og inviterer 9. og 10. klassinger til læringsprogrammet BKK-Spenningsekspedisjonen på VilVite. Elevene lærer om produksjon av elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, samt om elsikkerhet og miljøeffekter som følge energiproduksjon.

NYHET! Inspirasjonskurs "Plast, bruk og kast"

Dette er et todagerskurs for deg som jobber med barnehagebarn og skal hjelpe deg med å komme i gang med bærekraft i barnehagen. Kursdager: 14. nov. 2018 og 13. feb.2019. 

Følg oss: