Skole og barnehage

Oppdrag Bie-bot

L

Hvordan skal bien nå frem til blomstene? Elevene skal programmere en liten bie-robot ved hjelp av enkle kommandoer. Læringsprogrammet fokuserer forståelse og ferdigheter innen enkel programmering.

Fag / fagområde: Matematikk
Ukedager: fredag
Antall: Inntil 30 elever
Varighet: 45 min
Trinn: 1.-2. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.  

Kompetansemål 
Gjenkjenne, samtale om og videreføre strukturer i enkle tallmønster.

Forberedelser 
Viktig informasjon til lærer: lærerveiledning.
Anbefalt for- og etterarbeid: til bruk i klassen.

Bestill

Lagt ut: 06.10.2016

Elevene lærer lett programmering for å få bien til å bevege seg i rett retning. - Og gleden blir ekstra stor når de får det til!
Det er lett å la seg sjarmere av biene når de forflytter seg i jakten på blomsternektar.

Nyheter skole og barnehage

Spenningsekspedisjonen - bestill til høsten!

BKK tar samfunnsansvar og inviterer 9. og 10. klassinger til læringsprogrammet BKK-Spenningsekspedisjonen på VilVite. Elevene lærer om produksjon av elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, samt om elsikkerhet og miljøeffekter som følge energiproduksjon.

Biene kommer

Til høsten kan førskolebarn delta på vårt nyeste læringsprogram: Biene kommer. Her skal barna programmere en liten bie-robot, noe som vekker nysgjerrighet og mestringsfølelse!

NYHET! Nå kan du bestille læringstilbud for hele neste skoleår

Nå tilbyr vi for første gang muligheten til å bestille læringsprogram for et helt skoleår frem i tid. Da kan lærerne planlegge bedre, bestille tidligere og slik sikre plass også på de mest etterspurte programmene. 

Følg oss: