Skole og barnehage

Kodetimen

L

VilVite er med på Kodetimen i uke 48 + 49 og vi tilbyr ekstra plasser på våre program innenfor koding. For 1.-2. trinn er det Oppdrag Bie-bot og for 3-.4. trinn er det Bie-bot på skattejakt. Læringsprogrammene fokuserer på forståelse og ferdigheter innen enkel programmering.

Fag / fagområde: Matematikk
Periode: 26.11 - 07.12
Ukedager: Tirsdag - fredag
Antall: Inntil 30 elever
Varighet: 45 min
Målgruppe: 1.-2. trinn, 3.-4. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.   Bestill Kodetimen får å få tilgang til de ekstra tidene.

Les mer om programmene på disse sidene:

Oppdrag bie bot for 1.-2. trinn

Bie-bot på skattejakt for 3.-4. trinn

Bestill

Lagt ut: 31.10.2017

Nyheter skole og barnehage

Verksted i Juletreskogen med ny vri

Vi inviterer 1.-7. trinn til juleverksted hvor elevene får lage juletrepynt. Nytt av året er en sterkere matamatisk innfallsvinkel med rom for kreativitet og skaperglede. I tillegg har vi år også et tilbud til 5.-7. trinn. 

Spenningsekspedisjonen - bestill for høsten!

BKK tar samfunnsansvar og inviterer 9. og 10. klassinger til læringsprogrammet BKK-Spenningsekspedisjonen på VilVite. Elevene lærer om produksjon av elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, samt om elsikkerhet og miljøeffekter som følge energiproduksjon.

NYHET! Inspirasjonskurs "Plast, bruk og kast"

Dette er et todagerskurs for deg som jobber med barnehagebarn og skal hjelpe deg med å komme i gang med bærekraft i barnehagen. Kursdager: 14. nov. 2018 og 13. feb.2019. 

Følg oss: