Skole og barnehage

Kroppen din

T

Temaløype der elevene jobber i grupper for å løse oppgaver i utstillingen knyttet til anatomi og fysiologi. Løypen vektlegger også eksperimenter som krever fysisk aktivitet. Elevene jobber i grupper. Lærer har ansvaret for gjennomføringen.

Fag / fagområde: Naturfag
Ukedager: Tirsdag - fredag
Antall: Inntil 30 elever.
Varighet: 60 min
Trinn: 3.-4. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.  

Kompetansemål
Beskrive i hovedtrekk hvordan menneskekroppen er bygd opp.

Forberedelse 
Gå gjennom elevarkene med elevene i forkant av besøket. Ta med elevarkene til VilVite.
Viktig informasjon til lærer: Lærerveiledning
Oppgavesett: Elevark med fasit.

Bestill

Lagt ut: 22.11.2016

Elevene lærer hvordan kroppen er bygget (anatomi) og fungerer (fysiologi). Hoppetelleren er en av flere installasjoner som elevene bruker for å lære om kroppens energiforbruk.
Elevene får utfolde seg fysisk i utstillingen og samtidig lære.

Nyheter skole og barnehage

Spenningsekspedisjonen - bestill til høsten!

BKK tar samfunnsansvar og inviterer 9. og 10. klassinger til læringsprogrammet BKK-Spenningsekspedisjonen på VilVite. Elevene lærer om produksjon av elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, samt om elsikkerhet og miljøeffekter som følge energiproduksjon.

Biene kommer

Til høsten kan førskolebarn delta på vårt nyeste læringsprogram: Biene kommer. Her skal barna programmere en liten bie-robot, noe som vekker nysgjerrighet og mestringsfølelse!

NYHET! Nå kan du bestille læringstilbud for hele neste skoleår

Nå tilbyr vi for første gang muligheten til å bestille læringsprogram for et helt skoleår frem i tid. Da kan lærerne planlegge bedre, bestille tidligere og slik sikre plass også på de mest etterspurte programmene. 

Følg oss: