Skole og barnehage

Stjernebilder

L

Elevene lærer om stjernbilder i VilVites digitale planetarium. Vi betrakter stjernehimmelen og ser på vestlige og samiske stjerebilder. Elevene får gode tips om hvordan de kan finne vei mellom stjernebilder. Vi ser særlig på Orion og alle de spennende objekter i dette tegnet.

Fag / fagområde: Naturfag
Ukedager: torsdag og fredag
Antall: Inntil 30 elever
Varighet: 45 min
Trinn: 3.-4. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.  

Kompetansemål 

Gjenkjenne og utpeke noen stjernebilder og gjengi og samtale om myter og sagn knyttet til stjernehimmelen og nordlys i samisk og norsk tradisjon.

Forberedelser 

Viktig informasjon til lærer: lærerveiledning 
Anbefalt for- og etterarbeid: til lærer

Bestill

Lagt ut: 20.10.2016

Elevene får oppleve en digital stjernehimmel i VilVites mobile planetarium

Nyheter skole og barnehage

NYHET! Nå kan du bestille læringstilbud for hele neste skoleår

Nå tilbyr vi for første gang muligheten til å bestille læringsprogram for et helt skoleår frem i tid. Da kan lærerne planlegge bedre, bestille tidligere og slik sikre plass også på de mest etterspurte programmene. 

Vi setter fokus på miljø og forbrukeransvar

I vår tilbyr vi flere læringsprogram med fokus på miljø, plastproblematikk og forbrukeransvar. Vi ønsker at elevene blir enda mer bevisst på hvordan plast og forbruket vårt har innvirkning på miljøet rundt oss. Og se hvem som kommer for å inspirere oss!  

Biene kommer

Nå kan førskolebarn delta på vårt nyeste læringsprogram: Biene kommer. 

Følg oss: