Skole og barnehage

Solsystemet

L

Elevene lærer om planetene i solsystemet i VilVites digitale planetarium. Sammen ser vi på månefaser, natt og dag. Vi besøker planetene; samtaler om deres kjenentegn og hvordan det ville være å bo der. Elevene får se solsystemet fra utsiden, planetenes bevegelser rundt solen og hvor små vi er i forhold til det store universet.

Fag / fagområde: Naturfag
Ukedager: torsdag + fredag
Antall: Inntil 30 elever
Varighet: 45 min
Trinn: 5.-7. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.  

Kompetansemål 

Bruke animasjoner og andre modeller til å beskrive planetenes og månens bevegelser, og forklare hvordan årstider og månefaser oppstår.

Forberedelser 

Viktig informasjon til lærer: lærerveiledning.
Anbefalt forarbeid- og etterarbeid: Til lærer

Bestill

Lagt ut: 20.10.2016

I VilVites digitale, mobile planetarium får elevene blant annet se solsystemet fra utsiden,
Klassen får se og lærer om månefaser, dag og natt.

Nyheter skole og barnehage

NYHET! Nå kan du bestille læringstilbud for hele neste skoleår

Nå tilbyr vi for første gang muligheten til å bestille læringsprogram for et helt skoleår frem i tid. Da kan lærerne planlegge bedre, bestille tidligere og slik sikre plass også på de mest etterspurte programmene. 

Vi setter fokus på miljø og forbrukeransvar

I vår tilbyr vi flere læringsprogram med fokus på miljø, plastproblematikk og forbrukeransvar. Vi ønsker at elevene blir enda mer bevisst på hvordan plast og forbruket vårt har innvirkning på miljøet rundt oss. Og se hvem som kommer for å inspirere oss!  

Biene kommer

Nå kan førskolebarn delta på vårt nyeste læringsprogram: Biene kommer. 

Følg oss: