Skole og barnehage

Kodetimen

L

VilVite er med på Kodetimen i uke 48 + 49 og vi tilbyr ekstra plasser på våre program innenfor koding. Dere kan velge mellom LEGO Mindstorms eller innføringsprogram i Arduino. Bestill programmet Kodetimen i vår bestillingsløsning og skriv inn hva dere vil være med på.

Fag / fagområde: Matematikk
Periode: 26.11 - 07.12
Ukedager: Tirsdag - fredag
Antall: Inntil 30 elever
Varighet: 90 min
Trinn: 5.-7. trinn, 8.-10. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.  Bestill Kodetimen får å få tilgang til de ekstra tidene.

Les mer om programmene på disse sidene:

LEGO mindstorms 5.-7. trinn
LEGO mindstorms 8.-10. trinn

Som introduksjonskurs til Arduino gjennomfører vi en forenklet versjon av Koding = algeBra + logikk. Del 1.

 

 

Bestill

Lagt ut: 31.10.2017

Nyheter skole og barnehage

Spenningsekspedisjonen - bestill til høsten!

BKK tar samfunnsansvar og inviterer 9. og 10. klassinger til læringsprogrammet BKK-Spenningsekspedisjonen på VilVite. Elevene lærer om produksjon av elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, samt om elsikkerhet og miljøeffekter som følge energiproduksjon.

Biene kommer

Til høsten kan førskolebarn delta på vårt nyeste læringsprogram: Biene kommer. Her skal barna programmere en liten bie-robot, noe som vekker nysgjerrighet og mestringsfølelse!

NYHET! Nå kan du bestille læringstilbud for hele neste skoleår

Nå tilbyr vi for første gang muligheten til å bestille læringsprogram for et helt skoleår frem i tid. Da kan lærerne planlegge bedre, bestille tidligere og slik sikre plass også på de mest etterspurte programmene. 

Følg oss: