Skole og barnehage

LEGO Mindstorms - introkurs i programmering

L

Dette introduksjonskurset gir en grunnleggende opplæring i programmering av LEGO Mindstorms NXT og har som mål å øke klassens kompetanse i bruk av utstyret. Elevene jobber parvis med å løse problemstillinger av ulik vanskelighetsgrad. Det er en robot per par. Hvis du ønsker kurs i EV3, må dette angis som kommentar i bestillingen din.

Fag / fagområde: Matematikk, Naturfag og Teknologi i praksis
Ukedager: onsdag og fredag + mandag 4. juni
Antall: Inntil 30 elever.
Varighet: 120 min
Trinn: 8.-10. trinn

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for hele neste skoleår kan bestilles fra medio april.  

Viktig informasjon
Introkurs i EV3 må angis som kommentar i din bestilling ellers legger vi opp til kurs i NXT.

Kompetansemål 
Bruke tall og variabler i utforskning, eksperimentering og praktisk og teoretisk problemløsning og i prosjekt med teknologi og design.

Forberedelser 
Viktig informasjon til lærer, med anbefalt for- og etterarbeid: Lærerveiledning
Brukerveiledning som omfatter det klassen lærte på VilVite: NXT eller EV3.

Tips
Hvis du ønsker at klassen skal delta på utfordringen for First Lego League, så følg med på FIRST Scandinavia sine hjemmesider

Bestill

Lagt ut: 08.11.2016

Robotprogrammering lærer elevene programmering, logikk og strategi. Kanskje programmet også motiverer klassen til å delta i turneringen FIRST LEGO League?

Nyheter skole og barnehage

Spenningsekspedisjonen - bestill til høsten!

BKK tar samfunnsansvar og inviterer 9. og 10. klassinger til læringsprogrammet BKK-Spenningsekspedisjonen på VilVite. Elevene lærer om produksjon av elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, samt om elsikkerhet og miljøeffekter som følge energiproduksjon.

Biene kommer

Til høsten kan førskolebarn delta på vårt nyeste læringsprogram: Biene kommer. Her skal barna programmere en liten bie-robot, noe som vekker nysgjerrighet og mestringsfølelse!

NYHET! Nå kan du bestille læringstilbud for hele neste skoleår

Nå tilbyr vi for første gang muligheten til å bestille læringsprogram for et helt skoleår frem i tid. Da kan lærerne planlegge bedre, bestille tidligere og slik sikre plass også på de mest etterspurte programmene. 

Følg oss: