Aktuelt for skole og barnehage

Ny vårsamling for VilVite-ambassadører 19. april

Vi inviterer nye og tidligere ambassadører til lærersamling. Tema for vårens samling er skaperkraft og kreativitet - og vi tar et kritisk blikk på de mulig voksende svakhetene konvensjonelle undervisningsmetoder har i dagens nyskapende verden.

Gratis veilederkurs i FIRST LEGO League 20.4.17

I samarbeid med FIRST Scandiavia og Statoil inviterer vi til gratis kurs for veiledere i FIRST LEGO League (FLL). Prosjektet FLL er tilpasset norsk skole og er tverrfaglig med hovedvekt på naturfag, matematikk og teknologi. Læringsutbyttet for elever er høyt både faglig og ferdighetsmessig. 

Sum, sum med Bie-Bot

Oppdrag Bie-Bot er et læringsprogram hvor elevene lærer enkel programmering av en bierobot. Finner bien fram til honningen?

Mye energi i Spenningsekspedisjonen

Spenningsekspedisjonen er vårt mest besøkte program. Elevene lærer om produksjon av elektrisk energi fra fornybare og ikke-fornybare energikilder, samt om elsikkerhet og miljøeffekter som følge energiproduksjon.

Bestill vårens læringstilbud

VilVite tilbyr for enhver tid rundt 50 ulike læringstilbud for barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Alle læringstilbud er knyttet til læreplanen. Velkommen til realfagsglede!

Disseksjon av grisehjerte

Med kyndig innføring i hjertets anatomi og blodets sirkulasjonssystem får elevene lære, kjenne og skjære i grisehjerter.

Talentsenter i realfag

23 elever har fått den unike sjansen til å være med på Talentsenter i realfagfag på VilVite. Etablering av fire talentsentre er en oppfølging av realfagsstrategien "Tett på realfag". Siste helgen i januar er andre samling for elevene.

Lyrisk show om metamorfose

Velkommen til å oppleve sommerfuglens liv fra unnfangelse til vakker sommerfugl. Et spesialskrevet show for 4-åringer. Kun 10.-12.1.17

Pynt til Juletreskogen

Vi inviterer 1.-4. trinn til juleverksted hvor elevene får lage geometrisk juletrepynt. Dere kan også ta med pynt fra skolen. Det mest kreativt pyntede juletreet premieres med et besøk av VilVite på hjul til klassens skole.

Følg oss: