Bestill høstens læringstilbud

VilVite tilbyr for enhver tid rundt 50 ulike læringstilbud for barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Alle læringstilbud er knyttet til læreplanen. Velkommen til realfagsglede og læring!

VilVite tilbyr rask nettbestilling – her kan du finne tilbud per trinn eller se hva som er ledig på en bestemt dag. 

Fremgangsmåte når du bestiller:

  1. Du kan starte bestillingen på vår hjemmeside – eller direkte i nettbestillingen: https://bestilling.vilvite.no
  2. I nettbestillingen får du valgene «Bestill nå» eller «Med avtale».
    a) Skoler med avtale bør velge «Med avtale». Alle kommuner som har inngått avtale med VilVite har en avtalekode, som må brukes for å få riktig pris. Grunnskoler i Bergen bruker kode BERG1001. Videregående skoler i Hordaland bruker koden HORD1001. Oversikt over alle avtalekoder finner du her. Etter at du lagt inn avtalekoden, velg “Bekreft avtalekode”.
    b) Velger du «Bestill nå», legger du ikke inn avtalekode, og klassen betaler vanlig elevpris.
  3. Når du bestiller besøk, blir det opprettet en profil basert på e-postadressen din. Du får tilsendt en brukerkode, som er personlig og brukes hver gang du bestiller. Hvis du glemmer den, får du den ved å skrive inn e-postadressen din i nettbestillingen vår. 
  4. Legg inn detaljer for besøket (skole, trinn, antall osv) og velg læringstilbud. Husk å bestille matpakkerom om dere trenger det. 
  5. Før du får avslutter bestillingen din, får du informasjon om pris. 
  6. Etter bestilling får du straks en kvittering og 2-3 virkedager etter bestilling får du en endelig bekreftelse.

Velkommen til VilVite!

Bestill

En fellesnevner for læringstilbudene er at elevene er aktive gjennom samtaler og elevforsøk eller eksperimenter. På bildet over deltar elevene på læringsprogrammet “Disseksjon av grisehjerte” som blir tilbudt elever på ungdomskole og videregående skole.Følg oss: