Bestill vårens læringstilbud

VilVite tilbyr til enhver tid rundt 60 ulike læringstilbud for barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Alle læringstilbudene er knyttet til læreplanen eller rammeplan for barnehagen. Velkommen til realfagsglede og læring!

Nå er det mulig å bestille vårens læringstilbud ved VilVite. Vi har et stort fast programtilbud og noen nyheter. Elevene kan delta på læringsprogrammer, faglige temaløyper og utforske utstillingen vår. Velg trinn og se tilbudene her.

Se spesielt årets store nyhet Skaperhagen som vi satser videre på til våren. Skaperhagen handler om det skapende mennesket: om å løse problemer i samarbeid med andre gjennom å bruke kreativiteten, utforske materialer, verktøy og teknologi. Les mer om Skaperhagen her. 

VilVite tilbyr rask nettbestilling – du kan finne tilbud per trinn eller se hva som er ledig på en bestemt dag. Du har mest å velge i når du er tidlig ute med bestillingen. 
 

En fellesnevner for læringstilbudene er at elevene er aktive gjennom samtaler og elevforsøk eller eksperimenter. På bildet over deltar elevene på læringsprogrammet “Disseksjon av grisehjerte” som blir tilbudt elever på ungdomskole og videregående skole.  Følg oss: