Gode tips til barnehagene

Vi ser mange kreative og gode løsninger for den nye hverdagen i barnehagene nå. Mens vi savner dere her på VilVite, har vi samlet noen tips til aktiviteter dere kan gjøre sammen med barna i vår. Og så gleder vi oss til å se dere igjen til høsten!

Vi på VilVite er så imponert over alt dere i barnehagene får til! Dere viser stort pågangsmot og vilje til å snu dere rundt i disse uvanlige tider. Se vår hilsen til dere nederst på siden.

Dronningen befaler – programmer hverandre
Vi har god kontakt med barnehagene, og mange av dere skulle nå vært hos oss for å delta på læringstilbudet “Biene kommer” eller utforsket utstillingen vår. Her er en lek inspirert av førskoleprogrammet til dere som ikke kunne komme. 
Prøv “Dronningen befaler” her. 

Kjøkkenkjemi – eksperimenter
Vi har laget en serie med eksperimenter, slik at alle kan bli med å utforske naturvitenskapens spennende verden. I hver episode gjør vi ulike eksperimenter, som alle kan bli med og gjøre – eller bare ha det gøy med å se på. Vi bruker ting dere sikkert har i barnehagen, så det er enkelt å prøve. For barnehage kan vi bl.a. anbefale dansende rosiner, skvettent pepper, glass som forsvinner, kunst med melk og smarties eller vulkan. Høres det spennende ut? Du finner episodene på Facebook og i vår YouTube-kanal. Vi har også laget en enkel oversikt over ingredienser og forklaring på eksperimentene. Da blir det lettere å forberede seg. Se oversikten.

Bestill besøk på VilVite til høsten
Fra starten på juni kan dere bestille besøk på VilVite for høsten. Vi har strenge rutiner for renhold, og våre tilbud er i tråd med gjeldene retningslinjer for smittevern. Tilbudet blir dermed noe mer begrenset i starten enn vanlig. Vi oppdaterer og tilpasser tilbudet kontinuerlig, og så snart det er mulig, vil vi komme med flere gode tilbud for både barna og de ansatte. 

Vi gleder oss til å se dere igjen til høsten!

Se vår hilsen til barnehagene:

 Følg oss: