Juletre - til din skole

VilVite gir bort en god førjulsopplevelse! Bestill et juletre til deg og dine elever og hjelp oss med å lage god førjulsstemning. Dere kan også vinne et vitenshow til skolen. 

Nå nærmer adventstiden seg. I år får vi dessverre ikke invitere dere til Juletreskogen på VilVite, men vi ønsker å bidra til skaperglede og julestemning på nye måter. I denne underlige tiden, vil vi ha hjelp av deg og dine elever til å lage en magisk digital juletreskog på VilVite. Alle skoler i hele Vestland kan bli med på oppdraget, skoler nær VilVite kan også få et ekte juletre. (begrenset antall)

Oppdraget 
Lag julepynt til juletreet, pynt treet, ta bilde og send det til VilVite med begrunnelse eller en artig historie om hvorfor treet ble slik. Alle bilder blir med i en montasje og klassen blir med i trekningen et vitenshow til skolen, som vi gir bort i samarbeid med BKK. Alle skoler i hele Vestland kan bli med i konkurransen. 

Det er ingen krav til julepynt, vi belønner kreative tre og er glad i bærekraft, matematikk og teknologi. Bruk det skolen har tilgjengelig. For inspirasjon, sjekk ut vilvite.no/mer

Bestill et juletre til din skole! 
Vi har bestilt 40 juletrær fra Stiftelsen Nyenga. Når vi nå ikke får bruke juletrærne selv i år, vil vi gi dem videre. På denne måten er vi alle med å støtte Stiftelsen Nyenga sitt arbeid i Uganda, hvor de jobber for å få bedre vilkår for sårbare og foreldreløse barn.

Du kan bestille juletre nå – så langt opplaget rekker. Vi leverer treet, dere pynter og sender en historie og et bilde til oss. Alle pyntede trær er med i trekningen av et vitenshow til sin skole. 

“Juletre – til din skole” er et tilbud til 1.-7. trinn i Bergen og Askøy kommune. Les mer og bestill her. 

 Følg oss: