Madam Pling besøker barnehager

Når skoler og barnehager ikke kan komme til oss, da reiser vi til dem. Formidlerne Charlotte og Stine - alias Madam Pling - har vært på barnehagebesøk med en dråpe magi, kjemieksperimenter og dragen Berta.

 

I høst flyttet vi barnehagetilbudet vårt ut til barnehagene og vi har så langt besøkt rundt 20 flotte førskolegrupper i Bergen med Madam Pling og dragen Berta. Dette tilbudet handler om magi og kjemi, og sammen med barna utforsker vi den kjemiske verden gjennom enkle eksperimenter.

Vi har fått mange flotte tilbakelmeldinger fra barnehagene. En pedagog fortalte oss dette: “Det er fantastisk at dere kommer ut til oss! Da vi så dette tilbudet, bestemte vi oss for at vi ville jobbe med eksperimenter fremover og deres tilbud med Madam Pling skulle få kick-starte denne perioden. Etter å ha vært med på det er vi enda mer inspirert!”

Våre formidlere er enig i at dette har vært en suksess. “Det har vært en fornøyelse å undre oss og eksperimentere sammen og ikke minst å oppleve barnas nysgjerrighet og mestring. Det har fungert godt både med samarbeid og smittevern, så dette vil vi fortsette med en stund til” – sier Charlotte, som har utviklet programmet og er en av formidlerne som reiser ut med dette tilbudet.

Vi gleder oss stort til vi kan åpne opp igjen for barnehagebesøk på VilVite og har overraskelser i vente til våren. Enn så lenge reiser vi ut til dere og vi har noen ledige dager.
 

Les mer om tilbudet og bestill et besøk til din barnehage.

Bestill her

 Følg oss: