Maritim realfagskveld 22. mars 2018

Hva vil du bli? Hva skal du velge? Hvilke muligheter finnes der ute? Maritime Bergen og VilVite samarbeider sammen med en rekke bedrifter og skoler, for å hjelpe deg å besvare disse spørsmålene.

Et HAV av muligheter er en realfaglig rekrutteringskveld for jenter som går på ungdoms- eller videregående skole. Arrangementet er i tillegg åpent for kvinnelige lærere, rådgivere, foresatte og andre interesserte. Vi viser deg hvilket hav av muligheter som finnes for jenter i maritim næring.

Den maritime næringen er en av Bergens viktigste, og vi ønsker å vise jenter hvilke muligheter som finnes her. Det blir foredrag og du får anledning til å snakke med studenter og studieveiledere, samt kvinner fra næringen.

Program 
17.00 Registrering og lett servering.
17.20 Korte foredrag hvor jenter forteller om valg av utdannelse og jobb.
18.45 Utdannings- og yrkestorg i VilVites utstilling. Du kan her selv stille spørsmål til foredragsholderne, studenter og studiekonsulenter, unge medarbeidere eller mer erfarne yrkeskvinner.
20.00 Arrangementet avsluttes!

Sted: VilVite!

Frist for påmelding: mandag 19. mars. Gratis deltakelse.
Meld deg på her: 

Et HAV av muligheter

Velkommen til en kveld for jenter om den maritime næringens mange muligheter!

Etter kortere presentasjoner i auditoriet på VilVite, kan du møte foredragsholderne på stand. Her får du svar på dine spørsmål. 

Maritim næring trenger flere jenter som velger maritimt. Av den grunn er arrangementet spesielt rettet mot jenter som skal velge utdanning.

Et HAV av muligheter er blitt arrangert i flere år. Arrangementet gir et innblikk i bredden av yrkesmuligheter i bransjen. Følg oss: