Metamorfose - et sommerfuglshow

Metamorfose er en musikalsk og visuell historie for 4-åringer (født 2014), hvor vi følger sitronsommerfuglens liv gjennom skygge-  og dukketeater. Oppleves 25.-27. september.

Om Metamorfose

Metamorfose er en musikalsk og visuell historie for 4-åringer, hvor vi følger sitronsommerfuglen sitt liv gjennom skyggeteater og dukketeater. Her er ingen tale, men lys, musikk og andre effekter. Forestillingen følger utviklingen fra unnfangelse, dannelsen av et lite egg og til en vakker sommerfugl. 

Pris
Gratis for barnehagebarn i Bergen kommune (født i 2014) – dette dekkes av Bergen kommune, Byrådsavdelingen for barnehage og skole.
Barn fra andre kommuner betaler kr 70 per barn.

Gå direkte til bestilling for å se ledige tider. 
Det er siste gang hvor showet vises om høsten. Heretter vil Metamorfose holdes om våren. 

Kompetansemål 
Gjennom arbeid med natur og miljø skal barnehagen bidra til at barna opplever glede ved å ferdes i naturen og får grunnleggende innsikt i natur, miljøvern og samspillet i naturen.

La deg inspirere av en musikalsk smakebit fra showet "Metamorfose" i filmen under. Komponist: Charlie Roscoe.

 

 

Showet er skrevet for 4-åringer av Mona Mikalsen (venstre) og Heidi Ektvedt (høyre). Metamorfose er en historie om livets utvikling fra befruktning til egg - larve - sommerfugl.

Metaforfose bidrar til å skape undring og forståelse hos barna. Showet åpner også for at barna kan komme med spørsmål og ha en dialog med formidleren.

Metamorfose inviterer barna til en verden av musikk, farger og skyggeteater.Følg oss: