Ny ressursside til skole og barnehage

Den nye ressurssiden VilViteMer er for alle som vil vite enda mer om naturvitenskap!

VilViteMer
På VilVite har vi laget nye ressurssider for skole og barnehage som heter VilViteMer. VilViteMer inneholder aktiviteter og artikler om naturvitenskap: små eksperimenter, ideer til kreativt og skapende arbeid, oppgaver og inspirerende funfacts. For å finne frem til akkurat det du vil utforske, kan du lett filtrere mellom ulike tema og aktiviteter. Innholdet kan også filtreres etter vanskelighetsgrad, markert med antall stjerner.

Besøk VilViteMer

For- og etterarbeid
Alle læringsprogram på VilVite har tilgjengelig for- og etterarbeid til elevene dine. Nå er dette for- og etterarbeidet i ny form: som artikler og aktiviteter på VilViteMer. Disse artiklene er ment som et tillegg til det arbeidet du allerede har lagt opp til rundt temaet på skolen eller i barnehagen. Du velger selv hvilke artikler og aktiviteter du ønsker at elevene skal bruke.

Vi anbefaler alltid at elever kommer forberedt til oss, slik at læringsutbyttet blir best mulig. Om dere fortsetter å arbeide med temaet i ettertid, vil det hjelpe elevene med enda flere knagger å henge kunnskapen på.

Hvordan finne relaterte artikler og aktiviteter?
Alle læringsprogram har relaterte artikler og aktiviteter, som du finner du når du besøker nettsiden for programmet. Her får du opp en ferdig sortert lenke med alt innhold på VilViteMer som er relevant for deg og elevene dine. Se etter knappen: VilViteMer: For- og etterarbeid.

Følg lenken “VilViteMer: For- og etterarbeid”.

For- og etterarbeid for læringsprogrammet.

VilViteMer kan selvfølgelig brukes når som helst – og ikke bare når dere skal besøke oss! Vi håper dere finner mye god inspirasjon på VilViteMer. Er det noe du og elevene dine vil vite mer om? Tips oss på post@vilvite.no

Besøk VilViteMerFølg oss: