NYHET! Nå kan du bestille læringstilbud for hele neste skoleår

Nå tilbyr vi for første gang muligheten til å bestille læringsprogram for et helt skoleår frem i tid. Da kan lærerne planlegge bedre, bestille tidligere og slik sikre plass også på de mest etterspurte programmene. 

Etter tilbakemeldinger og ønsker fra lærere, har vi utviklet en ny løsning hvor dere kan bestille læringsprogram for hele skoleåret. Nå er vi stolte av å endelig kunne tilby dette, og håper dette vil gi muligheten til bedre langsiktig planlegging. 

Flere læringsprogrammer
VilVite tilbyr mange ulike læringsprogram for elever i grunnskolen. Alle våre læringstilbud er tilpasset elevene på de aktuelle trinn, i tillegg til å være i samsvar med kunnskapsløftet. Du kan lese mer om de ulike tilbudene, eller gå direkte til bestilling via lenken nedenfor. OBS: Programmet BKK – Spenningsekspedisjonen kan du først bestille fra 2. mai for det kommende skoleåret. 

Oppstartsprogram i august
Siden det sosiale i klassen er i fokus de første ukene, tilbyr vi Skolestart – et spennende og lærerikt oppstartprogram for 3.-10. trinn. Her får elevene samarbeide i grupper om å løse en utfordring. Skolestart gir en god mulighet til å bli kjent og komme i gang med læringen.

Les mer og bestill Skolestart – kjedereaksjon og Skolestart – Skaperhagen

Vi har også ledige plasser på noen av programmene vi tilbyr før sommerferien, for eksempel på kreative verksteder i Skaperhagen. 

Bestill læringsprogramFølg oss: