Talentsenter i realfag har åpnet for søknader

Er du over gjennomsnittet interessert i matematikk og naturfag, og er elev mellom 6. trinn og VG1? Da kan Talentsenter i realfag være noe for deg!

I løpet av et år har talentsentergruppene fire to-dagers-samlinger med tema som biologi, matematikk, spill, raketter og mye mer. I gruppene treffer du elever fra andre skoler på din alder som deler dine interesser. Hos oss lærer du mye du ikke lærer på skolen - og får gjøre eksperimenter du ikke kan gjøre hjemme.

Hvem kan søke?
Talentsenter i realfag er et tilbud til elever på 7. til 10. trinn i grunnskolen, og elever som går de to første årene i videregående opplæring. Samlingene pågår i skoletiden på VilVite, så det er viktig at du har forsvarlig reisetid til oss (1-2 timer reise maks).

Hvordan søker jeg?
Som elev må du ta kontakt med din lærer for å søke plass på Talentsenter i realfag på VilVite. Vi er avhengige av at en lærer anbefaler deg til oss. Det er derfor lærer som må motta informasjon om søknader og to lenker som de kan sende videre til deg og dine foresatte. Hvis lærer ikke har informasjonen du trenger, så ta kontakt med oss på epost: talentsenter@vilvite.no

I søknaden får du en rekke spørsmål, hvor målet er at vi ved Talentsenter i realfag kan bli litt kjent med deg.

Det er viktig at du ikke tenker på denne søknaden som en prøve, der du kan svare riktig eller feil. Vi kommer til å se på alle søknader, så det er ingen fare for at din søknad ikke blir lest.

I tillegg til din søknad, trenger vi også en søknad fra en foresatt. Det er viktig at du, læreren din og foresatte har en dialog for å sørge for at alle delene av søknaden kommer inn.

Kontaktinformasjonen dere fyller inn i søknadene brukes til å kontakte dere, så det er veldig viktig at denne er korrekt.

Søknadsfrist 16. mai

Spørsmål?
Hvis du har noen spørsmål til søknadsprosessen kan du sende en epost til talentsenter@vilvite.no

Les mer om talentsenteret her

 Følg oss: