Høstens tilbud til skoler og barnehager

Vi fortsetter de populære tilbudene hvor vi kommer ut til dere. Dette har vært til stor glede både for elever, lærer og våre formidlere. Vi fortsetter også med digitale tilbud, og nå kan du bestille til høsten.

Læringstilbud på nett
Vi kan møtes digitalt i høst også – vi har flere læringstilbud som holdes på nett. Her vil en formidler fra VilVite holde læringsprogrammet med elevene dine som et videomøte. Finn ditt trinn her, og se i oversikten hvilke tilbud som er nettbaserte. 

Vi anbefaler Kodekraft, et gratis digitalt læringstilbud for 9. og 10. trinn.

Læringsprogram til din skole eller barnehage
Dersom dere ikke rakk å bestille besøk av VilVite i 2020/21 (det ble fort oppbestilt!), så har dere sjansen på nytt nå. Vi kommer til din skole eller barnehage og holder læringsprogram også etter sommerferien. Dere stiller med lokaler, vi har med utstyr og gjennomfører læringsprogrammet sammen med dere. Vi holder gjerne flere programmer under et besøk. Finn ditt trinn for å se hvilke tilbud vi har til barneskole, ungdomskole og barnehage.

For oss er trygghet og sikkerhet viktig. Vi er opptatt av at besøk til din skole/barnehage skal foregå i henhold til alle regler. Les om våre smitteverntiltak.

Ta vare på hverandre, så gleder oss til vi møtes for mer realfagsglede!

Her sender formidler Petter det populære tilbudet “Vitenskapet – show på nett”, rett inn i klasserommet til klassen som sitter og ser på. Etter showet kan elevene stille spørsmål og chatte med formidleren. Følg oss: