Vil du ha VilVite til din skole?

Vi søker to skoler som vil prøve vårt nye oppsøkende tilbud fra «VilVite på hjul». Da stiller vi med vitenshow, utstilling og læringsprogram – til en «VilVite-dag» ved skolen. Se hvilke tema du kan velge blant og meld tilbake nå. 

Mange skoler som har lang reisevei til VilVite, har ønsket et tilbud til skolen sin. Planen er at vårt oppsøkende vitensenter skal være et tilbud utenfor Bergen kommune (hvor skolene har kort reisevei). Alle skoler – også i Bergen – kan nå bli de første til å prøve ut tilbudet. Meld interesse, så trekker vi to skoler som får besøk av vårt oppsøkende vitensenter – VilVite på hjul – før jul.

Formål 
Formålet med oppsøkende vitensenter er å skape nysgjerrighet og å stimulere både elever og lærere til å bruke spennende forsøk i undervisningen. Vi ønsker å gi elever og lærere en annerledes skoledag.

Velg mellom flere tema
En VilVite-dag ved skolen kan omfatte både vitenshow, læringsprogram og inspirasjonstime for lærere knyttet til et valgt tema. Skolen kan velge mellom kjemi, verdensrommet og elektrisitet og magnetisme. (Ved besøk på VilVite kan dere velge mellom flere tema.) Læringsprogrammene dekker kompetansemål i læreplanen, og vitenshowet er tilpasset dagens tema.

I tillegg har vi med en interaktiv, naturfaglig utstilling som elevene kan utforske på egenhånd. Denne passer for alle.

Testdatoer
Velg mellom følgende datoer: 20., 23. eller 30. november eller 4. eller 7. desember.

Takk til vår samarbeidspartner!
Dette nye VilVite-tilbudet har vi fått til takket være samarbeid med Fana Sparebank, som har støttet både fornying av den mobile utstillingen og utvikling av læringstilbudene.

Vinnerne av VilVite-dag før jul, får tilbudet gratis takket være dette samarbeidet. Ordinær pris vil avhenge av bl.a. avstand fra VilVite.

Vite mer?
Du finner mer info her – inklusiv hvilke trinn de ulike tilbudene er rettet mot. 
VilVite på hjul

Ønsker du å få VilVite til skolen din?
Du bruker skjemaet under både for å registrere skolen din som testskole og hvis du ønsker tilbud for 2019. Registrer skolen din via skjemaet under:
Påmelding

Frist for å melde seg som testskole: innen torsdag 8. november.

Kontaktperson for VilVite på hjul, er Anne Mæland – anm@vilvite.no. Følg oss: