VilVite til din skole - og på nett

Nå kan du bestille læringstilbud til høsten! På grunn av smittevernsituasjonen tilbyr vi læringstilbud på nett. Vi kan også komme til din skole og holde ett eller flere læringsprogram der.

Fra skolestart til høstferien tilbyr vi nettbaserte læringstilbud og VilVite til din skole, siden det dessverre er vanskelig for mange av dere å besøke oss. Fra høstferien planlegger vi opptrapping av tilbudene på VilVite igjen. 

Læringstilbud på nett
Flere av våre læringstilbud holdes frem til høstferien på nett. Her vil en formidler fra VilVite holde læringsprogrammet med elevene dine som et videomøte. Finn ditt trinn her, og se i oversikten hvilke tilbud som er nettbaserte. 

Læringsprogram til din skole eller barnehage
Vi kommer til din skole eller barnehage og holder læringsprogram. Dere stiller med lokaler, vi har med utstyr og gjennomfører læringsprogrammet sammen med dere. Vi holder gjerne flere programmer under et besøk. Les mer her for barneskole, om Pengefellen for ungdomskole og tilbud til barnehage her.

For oss er trygghet og sikkerhet viktig. Vi er opptatt av at besøk til din skole/barnehage skal foregå i henhold til alle regler. Les om våre smitteverntiltak her.Følg oss: