Skole og barnehage

NYHET! Dinohagen (4-åringer)

L

Nyhet våren 2020! Vi inviterer nysgjerrige 4-åringer til deres egen dinosauruke i Dinohagen her på VilVite. Her får de først et kort show om dinosaurene og deres liv på jorden. Showet byr på både kunnskap, undring og spenning. Barna får så boltre seg på stasjoner med aktiviteter knyttet til utgraving og annen utforskning om de store skapningene. Kanskje kommer VilVites husdinosaur Dino og danser med oss?

Fag / fagområde: Natur, miljø og teknologi
Periode: 11.-13. februar
Ukedager: Onsdag, torsdag, fredag kl. 10.00, 11.00 og 12.00
Antall: Inntill 60 barn
Varighet: 45 minutter
Målgruppe: Barnehage

Dette læringsopplegget er et stasjonsbasert verksted med plass til flere barnehagegrupper sammen. 

Mål i rammeplanen
- Opplever og utforsker naturen og naturens mangfold.
- Får kunnskap om dyr og dyreliv.

Forberedelser
Viktig informasjon til barnehageansatte: Veiledning til barnehagelærer
Forslag til for- og etterarbeid: For- og etterarbeid i barnehagen

Viktig info
Læringstilbudet er et tilbud for 4-åringer (barn som er født i 2015). Flere barnehagegrupper kan bestille på samme opplegg. Husk å bruke avtalekode. Dere har også anledning til å utforske utstillingen under besøket hos oss.

Avtalekode ved bestilling
Når du bestiller må du bruke avtalekode BERG1003 – for barnehager i Bergen kommune. For andre kommuner: se avtalekoder.

Pris
Gratis for kommunale og private barnehager i Bergen kommune – dette dekkes av Bergen kommune, Byrådsavdelingen for barnehage og skole. Barn fra andre kommuner betaler. Se priser her.

 

Bestill

Lagt ut: 16.05.2019

Nyheter skole og barnehage

Velge utdanning? Bli med på Et HAV av muligheter

Hva vil du bli? Hvilken utdanning skal du velge? Hvilke muligheter finnes der ute? Maritime Bergen og VilVite går sammen med en rekke bedrifter og skoler for å hjelpe deg å besvare disse spørsmålene på Et HAV av muligheter den 12. februar 2020.

Bli med i vår ressursgruppe

Ønsker du å bidra til utviklingen av læringstilbudet på VilVite? Delta i ressursgruppe i VilVites utviklingsarbeid frem mot Fagfornyelsen. Vi trenger innspill deg som nettopp har startet, og fra deg som er kommet godt i gang med Fagfornyelsen. Du får dekket vikarmidler.

Spenningsekspedisjonen - ledige plasser til våren

BKK-Spenningsekspedisjonen er vårt mest etterspurte læringsprogram. Programmet blir ofte oppbestilt, men nå har vi ledige plasser til våren. Lærere gir gode tilbakemeldinger, som f. eks.:“Veldig godt læringsutbytte. Elevene fikk mye inspirasjon og gode knagger å feste undervisningen på!

Følg oss: