Skole og barnehage

NYHET! Fisken og plasten (4- og 5-åringer)

L

Nyhet høsten 2019! Fisken og plasten er en inspirerende forestilling formidlet på en visuell og spennende måte. Den er full av fascinerende elementer som engasjerer og begeistrer. Akrobatikk, lys-show, musikk og humor er med på lekent å bringe frem et viktig budskap om å ta vare på havet.

Fag / fagområde: Natur, miljø og teknologi
Periode: 04.09. - 06.09.
Ukedager: Onsdag, torsdag, fredag kl. 10.00, 11.00 og 12.00
Antall: Inntil 70 barn
Varighet: 30 min
Målgruppe: Barnehage

Mål i rammeplanen
- Får kjennskap til naturen og bærekraftig utvikling, lærer av naturen og utvikler respekt og begynnende forståelse for hvordan de kan ta vare på naturen.

Forberedelser
Viktig informasjon til barnehageansatte: Veiledning til barnehagelærer
Forslag til for- og etterarbeid: for- og etterarbeid i barnehagen

Viktig info
Barnehageshowet er et tilbud for 4- og 5-åringer (barn som er født i 2014 og 2015). Flere barnehagegrupper kan bestille på samme show. Husk å bruke avtalekode. Dere har også anledning til å utforske utstillingen under besøket hos oss.

Avtalekode ved bestilling
Når du bestiller må du bruke avtalekode BERG1003 – for barnehager i Bergen kommune. For andre kommuner: se avtalekoder.

Pris
Gratis for kommunale og private barnehager i Bergen kommune – dette dekkes av Bergen kommune, Byrådsavdelingen for barnehage og skole. Barn fra andre kommuner betaler. Se priser her.

Få en forsmak på showet Fisken og Plasten ved å klikke på filmen under (Eskil Balance)

 

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. 

Bestill

Lagt ut: 07.05.2019

Chris og Mara er profesjonelle sirkus- og sceneartister

Nyheter skole og barnehage

Oppstartsprogram i august

Det sosiale i klassen er ofte i fokus de første ukene, og vi tilbyr Skolestart for 3.-10. trinn hvor elevene samarbeider i grupper om å løse en utfordring. Dette gir god mulighet til å bli kjent og jobbe kreativ med realfagene. Nytt i år er tilbudet Skolestart – EV3 Robotbattle som er et tilbud til elever fra 5.-10. trinn. 

Programmering og algoritmisk tenking for alle trinn

I tråd med overordnet del i fagfornyelsen tilbyr vi programmering for alle trinn. Mellom- og ungdomstrinnet har også fått flere nye tilbud. 

Akrobatikk om plastproblematikk

“Forskerne” professor Super Eksakt og doktor Polly Propylene tar med barna på en spennende reise av en forestilling. Sammen drar de ut på en oppdagelsesreise på havet. Ferden blir både morsom, akrobatisk – og litt alvorlig. For 4- og 5-åringer.

Følg oss: