Skole og barnehage

NYHET! Fisken og plasten (4- og 5-åringer)

L

Fisken og plasten er en inspirerende forestilling formidlet på en visuell og spennende måte. Den er full av fascinerende elementer som engasjerer og begeistrer. Akrobatikk, lys-show, musikk og humor er med på lekent å bringe frem et viktig budskap om å ta vare på havet.

Fag / fagområde: Natur, miljø og teknologi
Periode: 04.09. - 06.09.
Ukedager: Onsdag, torsdag, fredag kl. 10.00, 11.00 og 12.00
Antall: Inntil 70 barn
Varighet: 30 min
Målgruppe: Barnehage

Mål i rammeplanen
- Får kjennskap til naturen og bærekraftig utvikling, lærer av naturen og utvikler respekt og begynnende forståelse for hvordan de kan ta vare på naturen.

Forberedelser
Viktig informasjon til barnehageansatte: Veiledning til barnehagelærer
Forslag til for- og etterarbeid: for- og etterarbeid i barnehagen

Viktig info
Barnehageshowet er et tilbud for 4- og 5-åringer (barn som er født i 2014 og 2015). Flere barnehagegrupper kan bestille på samme show. Dere har også anledning til å utforske utstillingen under besøket hos oss.

Pris
Gratis for kommunale og private barnehager i Bergen kommune – dette dekkes av Bergen kommune, Byrådsavdelingen for barnehage og skole. Barn fra andre kommuner betaler. Se priser her.

Avtalekode ved bestilling
Barnehager i Bergen kommune bruker BERG1003
For andre kommuner: se avtalekoder.

Få en forsmak på showet Fisken og Plasten ved å klikke på filmen under (Eskil Balance)

 

Klikk på «Bestill» nedenfor for klokkeslett og ledige tider. 

Bestill

Lagt ut: 07.05.2019

Chris og Mara er profesjonelle sirkus- og sceneartister

Nyheter skole og barnehage

SFO på VilVite i sommer

Vi har ledig plass for SFO i sommer. Dette er en populær opplevelse for elever på SFO som vil gjøre noe kjekt sammen i ferien. Vi har mye nytt i utstillingen, så små og store kan glede seg til mange nye installasjoner.

150 nye elever til talentsenteret

Dette er stort! Nå har vi gitt tilbud til 150 elever for neste skoleår ved Talentsenter i realfag. Prosjektleder Ola Kåre og innholdsansvarlig Kai Håkon er både stolte og forventningsfulle foran et nytt skoleår. Tirsdag 12. juni ønsket de velkommen til nye elever og deres foresatte. 

Programmeringssett til skolene

Gratis programmeringsett til alle skoler i landet, samt gratis kurs for både lærere og elever – dette er en del av den nasjonale satsningen fra Den teknologiske skolesekken (DTS). Målet med prosjektet er å styrke programmeringskompetansen i skolen.

Følg oss: