Redesign-konkurranse for ungdom

Ungdom mellom 12 og 16 år inviteres til redesign-konkurranse. Vinneren kåres i juni 2016 og premien er Bergen kommune og BIRs miljøpris.

Hvem kan delta?
Konkurransen er åpen for ungdom mellom 12-16. Både enkeltpersoner og grupper på inntil seks personer kan delta i konkurransen. 
Meld deg på HER

Oppgaven som skal løses
"Lag noe nytt av noe brukt!" 
Gi ny verdi til noe som ellers ville gått i bosset.

Finale på VilVite 15. juni
Ti finalister går videre til finalen som skjer på VilVite onsdag 15. juni. Her skal finalistene presentere sine konkurransebidrag foran en jury. Klassekamerater og lærere er velkommen til å heie frem finalistene denne dagen. Det blir sendt ut påmelding til lærere i forkant.

Miljøprisen
Premien i konkurransen er Bergen kommune og BIRs miljøpris:

1. plass kr. 20 000,-
2. plass kr. 10 000,-
3. plass kr. 5 000,-

Juryens vurderingskriterier:
Dette vil juryen vektlegge i sin vurdering:

• Miljøvennlig – Bidraget er laget av noe som var "boss" (slitt, umoderne eller ubrukelig).
• Kreativitet/uttrykk – Bidraget er nyskapende, funksjonelt, robust, nyttig og har et fint design.

Det forutsettes at konkurransen baseres på ungdommenes egne ideer.

Frist og registrering av bidrag til konkurransen
Det er opprettet en egen side for registrering av bidrag. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å fylle ut feltene på denne siden og laste opp et eller flere bilder av det du har laget. Send gjerne før-og-etter bilde av det du har laget. 

Du kan registrere bidrag når som helst, men siste frist er 9. mai 2016. Registreringsskjema

Finalister blir kontaktet i mai
Ti av de beste bidragene blir trukket ut og går videre til finalen i juni. Er ditt bidrag blant de ti beste vil du bli kontaktet og invitert videre etter registreringsfristen er gått ut. NB! Det er kun finalistene som går videre til finalen som blir kontaktet.

NB Selv om registreringen er digital er det svært viktig at alle bidrag blir tatt vare på frem til vi har kåret finalister, da de ti bidragene som kommer videre skal vises frem på finaledagen.

Problemer med registreringen? 
Dersom du opplever problemer med skjemaet, kan bilder og beskrivelse av bidraget sendes på mail til kommunikasjon@bir.no.

NB! De som deltar må være bosatt i en av BIRs eierkommuner: Askøy, Bergen, Fusa, Kvam, Os, Osterøy, Samnanger, Sund eller Vaksdal.

Følg oss: