Skole og barnehage

Lærerkurs i super:bit på VilVite

L

Dette kurset er for lærere som skal delta på super:bit-oppdrag med elevene sine på 6. trinn. Her får lærere innføring i programmering og algoritmisk tenking, innblikk i hvordan bruke micro:bit som et verktøy i undervisningen, og konkrete tips om for- og etterarbeid til super:bit-prosjektet.

Fag / fagområde: Matematikk, programmering, aktive elever
Ukedager: 12.00 - 15.15
Antall: 70
Varighet: 3 timer og 15 min
Målgruppe: Lærerkurs

Dato for kurset
Vår 2020: 07.01, 08.01 eller 09.01 

Om kurset
Lærere som deltar på dette lærerkurset, får et gratis klassesett til skolen sin for å kunne fortsette med å løse super:bit-oppdrag etter VilVite-besøk.

VilVite holder læringsprogrammet super:bit for elever på 6. trinn etter avtale. Det er ønskelig at lærere som har vært med på kurset følger læringsprogrammet.

Kurset er gratis med avtalekode DTS1001

Gratis utstyr har vært mulig takket være Sparebankstiftelsen DNB som støtter vitensentrene og Lær Kidsa Koding sine fritidsklubber.

Program
12:00  Velkommen, oppvarming, introduksjon til super:bit
12:45  Bli kjent med micro:bit
13:30  Løs oppdrag med micro:bit
15:00  Oppsummering og avslutning

VilVite setter også opp dette lærerkurset på Sunnmøre i uke 3, se her.

Mer info om super:bit

KLIKK NEDENFOR FOR Å BESTILLE.

Bestill

Lagt ut: 28.05.2019

Nyheter skole og barnehage

Velge utdanning? Bli med på Et HAV av muligheter

Hva vil du bli? Hvilken utdanning skal du velge? Hvilke muligheter finnes der ute? Maritime Bergen og VilVite går sammen med en rekke bedrifter og skoler for å hjelpe deg å besvare disse spørsmålene på Et HAV av muligheter den 12. februar 2020.

Bli med i vår ressursgruppe

Ønsker du å bidra til utviklingen av læringstilbudet på VilVite? Delta i ressursgruppe i VilVites utviklingsarbeid frem mot Fagfornyelsen. Vi trenger innspill deg som nettopp har startet, og fra deg som er kommet godt i gang med Fagfornyelsen. Du får dekket vikarmidler.

Spenningsekspedisjonen - ledige plasser til våren

BKK-Spenningsekspedisjonen er vårt mest etterspurte læringsprogram. Programmet blir ofte oppbestilt, men nå har vi ledige plasser til våren. Lærere gir gode tilbakemeldinger, som f. eks.:“Veldig godt læringsutbytte. Elevene fikk mye inspirasjon og gode knagger å feste undervisningen på!

Følg oss: