Lærerkurs i super:bit på VilVite

Dette kurset er for lærere som skal delta på super:bit-oppdrag med elevene sine på 6. trinn. Her får lærere innføring i programmering og algoritmisk tenking, innblikk i hvordan bruke micro:bit som et verktøy i undervisningen, og konkrete tips om for- og etterarbeid til super:bit-prosjektet.
Bestill
 • Fagområder: Tverrfaglig
 • Tidspunkt: 12.00 - 15.15
 • Varighet: 3 timer og 15 min
 • Målgruppe: Lærerkurs
 • Dato
  Høst 2020: 25.08, 26.08 eller 27.08

  Lærere som deltar på dette lærerkurset, får et gratis klassesett til skolen sin for å kunne fortsette med å løse super:bit-oppdrag etter VilVite-besøk.

  VilVite holder læringsprogrammet super:bit for elever på 6. trinn etter avtale. Det er ønskelig at lærere som har vært med på kurset følger læringsprogrammet.

  Kurset er gratis med avtalekode DTS1001

  Gratis utstyr har vært mulig takket være Sparebankstiftelsen DNB som støtter vitensentrene og Lær Kidsa Koding sine fritidsklubber.

  12:00  Velkommen, oppvarming, introduksjon til super:bit
  12:45  Bli kjent med micro:bit
  13:30  Løs oppdrag med micro:bit
  15:00  Oppsummering og avslutning

  Mer info om super:bit

  Nyheter skole og barnehage

  Vil du vite hva et virus er?

  Vi har hjemmekontor, har hatt hjemmeskole, og vi savner å gi hverandre en god klem. En liten mikroorganisme har spredd seg i samfunnet og nesten fullstendig tatt over livene våre. Så hva er egentlig virus? Og hvordan gjør de oss syke?

  Gode tips til barnehagene

  Vi ser mange kreative og gode løsninger for den nye hverdagen i barnehagene nå. Mens vi savner dere her på VilVite, har vi samlet noen tips til aktiviteter dere kan gjøre sammen med barna i vår. Og så gleder vi oss til å se dere igjen til høsten!

  Påmeldingen til FIRST LEGO League er åpnet

  Nå kan du melde på lag til årets FIRST® LEGO® League (FLL) – verdens største kunnskaps- og teknologikonkurranse for barn og unge fra 10 til 16 år. Både skolelag og fritidslag kan delta. Turneringen går av stabelen 7. november i år. 

  Følg oss: