Skole og barnehage

Digital tegning - lærerkurs

L

Du får grunnleggende opplæring i å lage 2D- og 3D-tegninger i SketchUp og Inkscape. Ferdigheter i å tegne tredimensjonale tegninger er nyttig for elevene til svært mange formål, og er etterspurt i næringslivet. Du får et oppdrag der et er lett forstå problemet som du skal tegne løsningen på, men at det ikke er gitt hvordan løsningen ser ut. Dette kan du bruke direkte i din undervisning.

Fag / fagområde:
Antall: Inntil 30 deltakere.
Varighet: 3-6 timer
Målgruppe: Lærerkurs

Kursdato: På forespørsel
Tid: 3 til 6 timer
Målgruppe: lærere i ungomdomsskolen og videregående
Sted: VilVite.

Relevante fagområder
Fagfornyelsen: digitalt skapende arbeid
- Naturfag
- Teknologi i praksis
- Kunst og håndverk
- Matematikk

Program
Settes opp etter avtale. Innhold kan være å lære verktøyet, hvilke oppgaver kan gis elevene, tips og triks for lure løsninger. 

Priser
Kurset settes opp på forespørsel til deg og dine kolleger. Ta kontakt på bestilling@vilvite.no med dine ønsker.

Vi tar forbehold om endringer i programmet. 
 

Lagt ut: 03.06.2019

Nyheter skole og barnehage

Velge utdanning? Bli med på Et HAV av muligheter

Hva vil du bli? Hvilken utdanning skal du velge? Hvilke muligheter finnes der ute? Maritime Bergen og VilVite går sammen med en rekke bedrifter og skoler for å hjelpe deg å besvare disse spørsmålene på Et HAV av muligheter den 12. februar 2020.

Bli med i vår ressursgruppe

Ønsker du å bidra til utviklingen av læringstilbudet på VilVite? Delta i ressursgruppe i VilVites utviklingsarbeid frem mot Fagfornyelsen. Vi trenger innspill deg som nettopp har startet, og fra deg som er kommet godt i gang med Fagfornyelsen. Du får dekket vikarmidler.

Spenningsekspedisjonen - ledige plasser til våren

BKK-Spenningsekspedisjonen er vårt mest etterspurte læringsprogram. Programmet blir ofte oppbestilt, men nå har vi ledige plasser til våren. Lærere gir gode tilbakemeldinger, som f. eks.:“Veldig godt læringsutbytte. Elevene fikk mye inspirasjon og gode knagger å feste undervisningen på!

Følg oss: