Smittevernhensyn

Når VilVite nå har åpnet opp igjen, har vi tilrettelagt på best mulig vis for å tilby et trygt miljø for både dere gjester og våre medarbeidere. Vi følger naturligvis alle retningslinjer og råd fra myndighetene.

Forhåndsbetalt inngangsbillett sommeren 2020
For at det skal kunne være god avstand mellom grupper av gjester, begrenser vi antall gjester og innfører forhåndskjøp av formiddagsbillett eller ettermiddagsbillett. Vi registrer navn også for å kunne kontakte deg i etterkant om nødvendig. Vi tar også imot dropp-inn så langt det er plass.

        Her ble det gjort en god jobb for å prøve å unngå spredning av Covid-19. 
        (Fra Google-anmeldelse)

Årskort
Vi forlenger alle årskort tilsvarende den tiden vi har holdt stengt. Vi holdt stengt i vel 3 måneder, men har valgt å forlenge med 4 måneder. Kortet forlenges automatisk, og du behøver ikke å gjøre noe med kortet. Når du vil komme på besøk, reserverer du plass nederst på denne siden.

Vask hendene
Husk god håndhygiene og vask hendene ofte. I tillegg til toalettene med såpe og vann, har vi flere stasjoner med håndsprit i utstillingene.

Sosial distansering
Ta hensyn til hverandre og hold minst en meter avstand til andre gjester.

Forkjølet? Kom en annen dag!
Er dere syke eller snufsete, bli hjemme og kom heller en annen dag :)

Renhold
I tillegg til de faste rutinene, har vi nå hyppige runder med desinfisering av alle berøringspunkter gjennom hele dagen. Du vil se vertene våre i aksjon med dette gjennom hele dagen. Vi har også utvider antall stasjoner med håndsprit.

Kjøp billett på forhånd
For at det skal kunne være god avstand mellom grupper av gjester, begrenser vi antall gjester og innfører forhåndskjøp av formiddagsbillett eller ettermiddagsbillett. Vi registrer navn også for å kunne kontakte deg i etterkant om nødvendig. 

Kjøp

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: