Talentsenter i realfag

Elever med høyt læringspotensial i matematikk og naturfag kan nå få et tilbud som er tilpasset deres evner på Talentsenteret i realfag. VilVite har på oppdrag fra Utdanningsdiretktoratet etablert Talentsenteret i realfag for elever fra 7. trinn til 2. VGS. Elevene som deltar får fire samlinger gjennom året, hver på to dager, hvor vi dykker inn i ulike tema.

Se gjerne denne filmen om Talentsenter i realfag. 
Mer informasjon om Talentsenteret, samt informasjon til lærere og foreldre finner du under. 

 

 

 

Søknadsprosess skoleåret 21/22

Tidligere år så har lærere meldt interesse på vegne av elevene, og selv prioritert hvilke elever som får tildelt plasser. I år endrer vi denne søknadsprosessen til en metode som er basert på individuelle søknader fra elever.

Relevante datoer

Uke 12: Vi åpner for søknader

Mer info om søknadsprosessen, blant annet hva søknaden vil måtte inneholde, vil komme i februar-mars. Det vi kan si er at søknaden vil være digital, og det vil ikke være en «prøve» der man kan svare feil. Gjennom søknadsprosessen vil vi bli kjent med kandidatene og prøve å identifisere de elevene som trenger tilbudet mest.

30. april: Søknadsfrist

Alle søknader må være fullført innen denne datoen. Ufullstendige søknader blir lagt nederst i bunken og kan bli forkastet.

Uke 23: Informasjon om tildelt plass sendes til elever, foreldre og lærere

Hva er Talentsenter i realfag

Talentsenteret er en faglig og sosial møteplass, der unge med høyt læringspotensial møtes og utfordres på sine interesser. Tilbudet er aktuelt for både de som allerede presterer høyt i fagene og de som har potensial til det. Elevene får hjelp til å gå i dybden og får større faglige utfordringer innen matematikk, naturfag og teknologi. 

Kontaktpersoner ved Talentsenter i realfag på VilVite

Innholdsansvarlig:
Kai Håkon Sunde 

Prosjektleder:
Marit Haugan Hove

Koordinator og administrasjonsansvarlig:
Benjamin Mekki Widerøe – 47169543

Talentsenteret kontaktes på epost (denne blir besvart hverdager mellom kl 9 og 15):
talentsenter@vilvite.no

Følg oss: