Skole og barnehage

Arduino - kodekurs

L

Kurset gir en grunnleggende opplæring i programmering av Arduino. Målet er å øke klassens kompetanse i programmering og bruk av utstyret. Vi benytter Arduino uno med shield. Shieldet har blant annet trykk-knapper, LED-lys og segmentert led-display. Elevene jobber parvis med å lære og programmere shieldet til å gjøre det elevene vil.

Fag / fagområde: Informasjonsteknologi 1 og 2, Matematikk, Teknologi og forskningslære 1 og X.
Ukedager: Høst: tirsdag og fredag. Vår: tirsdag - fredag.
Antall: Inntil 30 elever.
Varighet: 90 min
Trinn: Vidergående

Klikk på bestill for klokkeslett og ledige tider. Tilbud for neste semester kan bestilles fra medio november og april.

Læringsprogrammet het tidligere Arduino – introduksjonskurs.

Kompetansemål

Programmet passer fagretninger eller prosjekter som har fokus på programmering eller praktisk matematikk. F. eks Informasjonsteknologi 1 og 2, Teknologi og forskningslære 1, X og 2 eller Matematikk.

Forberedelser

Viktig informasjon til lærer: lærerveiledning

For- og etterarbeid: Elevark med linker

Bestill

Lagt ut: 09.11.2016

Nyheter skole og barnehage

Proteinsyntesen - en oppbyggende nyhet

Erfaringsmessig er proteinsyntesen en prosess som er vanskelig å forklare og forstå. Nå har våre formidlere utviklet et helt nytt program, som levendegjør prosessen og viser sammenhengen mellom DNA, mRNA, tRNA, aminosyre og protein.

Bestill vårens læringstilbud

VilVite tilbyr til enhver tid rundt 60 ulike læringstilbud for barnehager, grunnskoler og videregående skoler. Alle læringstilbudene er knyttet til læreplanen eller rammeplan for barnehagen. Velkommen til realfagsglede og læring!

Bli med på Kodetimen

I år er VilVite med på Kodetimen i uke 49, og i den forbindelse tilbyr vi ekstra plasser på våre program innenfor koding.

Følg oss: