YOU – Sisterhood ved VilVite

Trenger du et fristed fra omverdens press og forventninger, der du i fellesskap med andre kan finne trygghet til å være deg selv? You-gruppen er et tilbud for deg som er jente, i alderen 12-16 år, og som ønsker å være med i en jentegruppe, uavhengig av bakgrunn, samfunnslag eller kultur. 

Hva er en You-gruppe?
En You-gruppe er en jentegruppe på 8-12 jenter som møtes en dag i uken, i opptil ett år, for å bli kjent med hverandre og oppleve mestring og glede i fellesskap. Treffene vil være på VilVite, og inneholde kjekke aktiviteter (matlaging, spill, eksperimenter, verksted) og samtaler rundt temaer som opptar deg, samt temaer som er aktuelle og viktige, som:

  • Vennskap                                                                   
  • Kjærlighet og forelskelse
  • Nettvett
  • Grensesetting 
  • Kjønnsidentitet 
  • Sosiale medier 
     

Storesøstrene 
I You-gruppen vil du få ekte og ærlige svar, og en trygg storesøster du kan snakke med. You-gruppen ledes av to storesøstre, og det er de som setter sammen temakvelder og aktiviteter. Storesøstrene våre, i alderen 22-30 år, heter Helena, Inger, Vilde, Åshild og Sunniva. De vil lytte, støtte, motivere og skape fine opplevelser sammen med deg og din You-gruppe! 



Praktisk informasjon
Når: Onsdager, ved unntak av skoleferier. 
Tid: Fra kl. 16 til kl. 18.
Egenandel: Gratis. 
Påmeldingsfrist: Fortløpende. Begrenset antall plasser. 
Påmelding: Kunne du tenke deg å bli en del av You-gruppen på VilVite? Legg inn dine kontaktdata i linken, så kontakter vi deg: 



Påmelding

Vite mer? 
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Send en e-post til sisterhood@vilvite.no
 

I samarbeid med Norske Kvinner Sanitetsforening og Sisterhood Norge. 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: