Teambuilding og lagkonkurranser 

Gjøre noe sosialt sammen? Noe som engasjerer? Eller ute etter inspirasjon til produktutvikling? Teambuilding i form av lagkonkurranser og aktiviteter i utstillingen på VilVite gir deltakerne inspirerende opplevelser sammen. 

Dere kan velge mellom flere ulike aktiviteter. Teambuildingsaktivitetene tar ca 1-1,5 time og passer for grupper på 10 – 60 personer.  Vi kan også tilpasse for flere dersom det er aktuelt.

Se våre ulike tilbud

1. VilVite-utfordringen

En engasjerende lagkonkurranse i VilVites utstilling. Deltakerne deles i lag som konkurrerer mot hverandre i aktiviteter som Pumpefotball, reaksjonsevne, koordinering og samarbeid. Her blir det god stemning!

2. Kreativt verksted i Skaperhagen 

I «Skaperhagen» tilbyr vi kreative verksteder der deltakerne skal løse en utfordring. Dette er en arena for å utforske og eksperimentere – og ikke minst å ha det gøy sammen!

3. Ballongbilrace 

Deltakerne deles i lag hvor deltakerne samarbeider om å bygge små ballongbiler. Etterpå konkurrerer de i bilrace. Hvilken bil går lengst? Aktiviteten utløser mye kreativitet og skaperglede!

4. Nerdy Derby – bilrace

Deltakerne deles i lag hvor deltakerne samarbeider om å bygge små racerbiler. Etterpå konkurrerer de i bilracet Nerdy Derby. Hvilken bil går raskest? Aktiviteten utløser mye kreativitet, skaperglede – og konkurranseinstinkt!

5. Båtrace i Dammen

Også her deles deltakerne i små grupper hvor de samarbeider om den beste løsningen. Her handler det om å få fartøyet raskest mulig over Dammen. Oppdraget har  kanskje noen tvister som vi ikke røper her. 

6. RobotBattle

Deltakerne deles i lag hvor de samarbeider om å programmere små roboter. Etterpå konkurrerer lagene med robotene i RobotBattle. Rett og slett engasjerende og morsomt! RobotBattle varer i 2 timer og har plass til opptil 32 personer. 

Teambuilding der du er!

Ønsker du at vi kommer til din bedrift, så gjør vi gjerne det. Ta kontakt så skreddersyr vi en løsning som passer.

 

Kontakt oss

Legg inn din forespørsel HER,
så tar vi kontakt.
Eller kontakt våre Arrangementsansvarlige 

Servering

Vi samarbeider med Søtt+Salt, som har to spisesteder i bygget – ett vendt mot Nygårdsparken og ett på bryggekanten mot Damsgårdssundet.  

Priser

Pris for teambuildinger er 350,- eks mva per person.
På dagtid (mellom kl. 13-17) er minimumspris kr 5250,-, eks mva.
På ettermiddag/kveld er minimumspris kr 10 500,- eks mva.

Forskjellen er at man på ettermiddag/kveld har utstillingen for seg selv, mens det på dagtid vil være andre gjester i utstillingen.

Kontakt oss: 
Legg inn din forespørsel HER, så tar vi kontakt - eller kontakt våre Arrangementsansvarlige 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: