Teambuilding med lagkonkurranse 

Gjøre noe gøy med jobben? Eller på jakt etter oppvarming til produktutvikling?Teambuilding i form av lagkonkurranser og aktiviteter i utstillingen vår, gir deltakerne inspirerende opplevelser sammen. 

Velg mellom:

1. VilVite-utfordringen
En engasjerende lagkonkurranse i VilVites utstilling. Gruppen deles i lag som konkurrerer mot hverandre i aktiviteter som Pumpefotball (bildet over), reaksjonsevne, koordinering og samarbeid. På noen av postene samarbeider hele laget, på andre velger dere hvem som skal representere laget, mens de andre støtter og heier. Her blir det god stemning!  (Flere bilder nedenfor.)

2. Kreativt verksted i Skaperhagen 
I «Skaperhagen» tilbyr vi kreative verksteder der deltakerne skal løse en utfordring. Dette er en arena for å utforske og eksperimentere – og ikke minst ha det gøy sammen!

3. Ballongbilrace 
Deltakerne deles i grupper hvor deltakerne samarbeider om å bygge små ballongbiler. Etterpå konkurrerer de i bilrace. Hvilken bil går lengst? Aktiviteten utløser mye kreativitet og skaperglede!

4. Båtrace i Dammen
Også her deles deltakerne i små grupper hvor deltakerne skal samarbeide om den beste løsningen  – her handler det om å få fartøyet raskest mulig over Dammen. Oppdraget har kanskje noen tvister som vi ikke røper her.  

Teambuildingsaktivitetene tar ca 1-1,5 time og passer for grupper på 10 – 60 personer.  (Vi kan også tilpasse for flere.) Dere kan også få servering fra Søtt+Salt, som har to spisesteder i bygget – ett vendt mot Nygårdsparken og ett på bryggekanten mot Damsgårdssundet.  

Kontakt oss: 
Legg inn din forespørsel HER, så tar vi kontakt - eller kontakt våre Arrangementsansvarlige 

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Følg oss: