Pedagogisk tilbud
- fra førskole til videregående

Her kan du lese om og bestille fra årets læringstilbud. Vi har et omfattende tilbud.

På disse sidene finner du: 
- tilbud til de enkelte trinn (se under)
- nyheter (se under)
- info for å planlegge besøk   
- info om VilVites kontaktlærerordning (ambassadør)
- oversikt læringstilbud

Bestill 

Hordaland fylkeskommune, Bergen kommune og flere omegnskommuner til Bergen, har inngått besøksavtaler med VilVite. Ved bestilling fra disse kommunene, må du benytte avtalekode. Les om Avtalekoder før du bestiller

Nyheter skole og barnhage

Spenningsekspedisjonen - ledige plasser i høst

BKK-Spenningsekspedisjonen er vårt mest etterspurte læringsprogram. Programmet blir ofte oppbestilt, men nå har vi ledige plasser i høst. Lærere gir gode tilbakemeldinger, som f. eks.:“Veldig godt læringsutbytte. Elevene fikk mye inspirasjon og gode knagger å feste undervisningen på!

Gratis lærerkurs i LEGO Mindstorms

Tirsdag 17. september. Har skolen din LEGO-roboter stående og støve ned i et skap? Skal klassen din delta på FLL? Eller ønsker du å lære om robot-programmering på en utforskende og leken måte? I dette 3-timerskurset viser vi vi hvordan ulike programmeringsmetoder og utstyr kan benyttes i LEGO Mindstorms. Vi gir også gode råd om hvordan man kan løse vanlige oppgaver og problemer.

Programmering og algoritmisk tenking for alle trinn

I tråd med overordnet del i fagfornyelsen tilbyr vi programmering for alle trinn. Mellom- og ungdomstrinnet har også fått flere nye tilbud. 

Følg oss: