Skole og barnehage

Vi gleder oss til å få besøk fra store og små lærevillige barn og ungdom, eller til å besøke dere på nett eller der dere er. Her finner du det du trenger for å bestille fra vårt læringstilbud.

Her har vi samlet informasjon som er relevant for skole og barnehage. Finner du ikke det du leter etter kan du kontakte oss her

Nyheter skole og barnhage

Historien om juletrærne på Nattland

I desember delte vi ut 40 juletrær til skoler i Bergen. Klassene fikk i oppdrag og pynte trærne og fortelle historien om hvordan trærne ble som de ble. Noen av klassene hadde fokus på bærekraft og oppsirkulering, andre på samhold og kreativitet. Felles for alle var å ha det gøy! 

Hva gjør de på Talentsenter i realfag?

Talentsenter i realfag skal gi et tilbud om tilpasset opplæring til elever med høyt læringspotensial i matematikk, naturfag og teknologi. Men hva gjør de på – egentlig? Og særlig nå under korona? Vi har snakket med prosjektleder Marit Haugan Hove.

Vårens tilbud til skoler og barnehager

Vi ønsker å fortsette de populære tilbudene hvor vi kommer ut til dere. Dette har vært til stor glede både for elever, lærer og våre formidlere. Vi fortsetter også med digitale tilbud.

Følg oss: